​Një foto e rrallë familjare e Beyonce, Jay-Z dhe fëmijëve të tyre shfaqet në internet

Një foto e familjes

Një foto e familjes Carter, e cila tregon se sa është rritur nëntëvjeçarja Blue Ivy, por edhe binjakët trevjeçarë Rumi dhe Sir, u publikua nga floktari i vjetër i Beyonce, Neil Farinah.

VIDEO:

“Blu do të jetë së shpejti më e gjatë se Beyonce”, “Binjakët duken sikur ishin gjashtë muajsh dje”, “Kjo është hera e parë që shoh fëmijët e tyre”, “Ku… ecën binjakët?”, “Blu është fjalë për fjalë një motër e madhe”,”As që e dija që kishin binjakë”, “Kjo është e pamundur “, janë disa nga komentet e fansave të befasuar.

Beyonce dhe Jay-Z konsiderohen si një nga çiftet më të fuqishëm në shfaqjen biznes.

Jay-Z është zyrtarisht miliarderi i parë hip-hop, njoftoi Forbes, pasi ai ndërtoi një perandori mbi muzikën, pasuritë e patundshme, modën dhe investimet. Revista amerikane vlerësoi se këngëtari është “me vlerë” një miliard dollarë sot dhe se ai pati sukses pasi nuk financoi brendet, por i ndërtoi ato.

Çifti përgjithësisht shmang të flasë për marrëdhënien në publik. Pavarësisht se ishin vazhdimisht në shënjestër nga tabloidët dhe paparacët, ata arrijnë të mbrojnë jetën e tyre private.

Në vitin 2006, revista Time i renditi ata në mesin e 100 çifteve më me ndikim në botë dhe më 4 prill 2008, revista People njoftoi se ata ishin martuar fshehurazi në Nju Jork.