​Të enjten fluturojnë mbi Shkup avionët F-16 të NATO-s

NATO

Të enjten në Aeroportin e Shkupit dhe në hapësirën ajrore mbi kryeqytet, do të organizohen aktivitet për të demonstruar mënyrën e zbatimit të misionit të NATO-s për patrullim ajror mbi Maqedoninë e Veriut.

VIDEO:

Gjatë këtij aktiviteti, publiku mund të njoftohet dhe të jetë dëshmitar i mënyrës se si zbatohet patrullimi ajror dhe po ashtu të njoftohet me avionët ushtarak të NATO-s si F-16 dhe AVAKS.

Me këtë ngjarje, do të shënohet edhe përfshirja e hapësirës ajrore të Maqedonisë Veriore në sistemin e NATO-s për patrullim ajror./tch