​Zemaj për Kurtin: Ujku do mjegull

Deputeti i Lidhjes

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Armend Zemaj ka thënë se kryeministri Albin Kurti tashmë ka pranuar shtetësinë e Kosovës dhe që patjetër duhet të dialogojë me Serbinë. Mirëpo, ai ka theksuar se Kurti nuk mund të fshehë deklarimet që ka pasur në kohën kur ishte në opozitë.

VIDEO:

Gjatë seancës për dialogun, Zemaj në foltoren e Kuvendit të Kosovës e ka përfunduar me një fjalë të urtë popullore, derisa ka shtuar se Serbia është po ajo që ka qenë para dy dekadave.

“Thonë ujku donë mjegull, por pse Albini po e donë këtë, mund ta kuptojmë vetëm pas takimit të së martës, të cilin prapë nuk e tha a do të takohet apo nuk do të takohet me Vuçiq”, ka thënë ai.