14 të vdekur nga COVID-19 të enjten në Maqedoninë Veriore

COVID-19

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit 14 persona kanë vdekur në Maqedoni të Veriut si pasojë e COVID-19.

VIDEO:

Sipas njoftimit, 473 raste të reja janë regjistruar na 24 orët e fundit derisa numri i të shëruarve ishte 505.

Që nga fillimi i pandemisë në Maqedoninë Veriore janë regjistruar 213.779, ndërsa prej tyre janë shëruar 197.998 dhe 7.492 kanë humbur jetën.

Ndërkaq rastet aktive me virus janë 8,289.