976 pacientë po trajtohen për COVID-19

<!–

–>

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit, 976 pacientë kanë marrë trajtim mjekësor në klinikat COVID-19, të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe spitaleve të përgjithshme.

Sipas njoftimit, 831 prej tyre me oksigjenoterapi dhe 63 në kujdes intensiv, në gjendje të rënduar shëndetësore.

Raporti sipas klinikave edhe spitaleve të përgjithshme:

VIDEO:

Klinika Infektive, 97 pacientë

Klinika Infektive II ( Mjekësi Sportive), 90 pacientë

Klinika Infektive III ( Interno), 59 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 82 pacientë

Mjekimi Intensiv COVID-19 dhe Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 21 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 16 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 4 pacientë

Spitali i Prizrenit, 130 pacientë

Spitali i Gjakovës, 70 pacientë

Spitali i Pejës, 174 pacientë

Spitali i Gjilanit, 90 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 18 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 51 pacientë

Spitali i Ferizajt, 74 pacientë.