A jeni gati për GIVEAWAY më të madhin në vend?

ETC ju shpërblen me Giveaway më të madh në vend, ku të gjitha informacionet e hollësishme mund t’i gjeni duke klikuar KËTU.

Përveç kujdesit ndaj konsumatorëve me shërbim profesional, aksione ditore me çmimet më të mira dhe asortimentin më të gjerë, ETC është kujdesur gjithmonë për shpërblimin e konsumatorëve besnikë.

Rrjedhimisht, ETC është duke organizuar një Giveaway, i cili fillon me datën 1 prill dhe sjell shpërblime fantastike, ku përfshihen:

VIDEO:

– 10 vetura të reja Dacia Logan
– 9 telefona të mençur iPhone 12
– Mbi 150,000 euro Gift Card me vlera prej 500, 200, 100, 50 dhe 20 eurove

Çdo muaj bëhet tërheqja e rreth 300 Gift Card, ndërkaq çdo 3 muaj bëhet tërheqja e super premive prej 3 veturave Dacia Logan dhe 3 iPhone 12.

Si të bëheni pjesë e Giveaway?

Për çdo blerje mbi 20€ ju fitoni një kupon për pjesëmarrje nga ETC, pastaj për çdo blerje nga brendet pjesëmarrëse ju fitoni më shumë kupona më shumë mundësi.

Informacionet mund t’i përcillni përmes:

Faqes zyrtare: www.etc-ks.com
Në linkun e Giveaway: etc-ks.com/give
Facebook: www.facebook.com/etcks
Instagram: www.instagram.com/etcks
YouTube: bit.ly/34oDmr7

The post A jeni gati për GIVEAWAY më të madhin në vend? appeared first on Telegrafi.