Abazi nuk merr pjesë në seancën e sotme, tregon pakënaqësitë e tij

<!–

–>

VIDEO:

Haki Abazi, nuk ka marrë pjesë në seancën e sotme.

Deputeti i VV-së, Haki Abazi, nuk ka marrë sot pjesë në seancën e Kuvendit të Kosovës.

Abazi ka thënë se mos-pjesëmarrja e tij lidhet me disa pakënaqësi të tij të cilat i ka transmetuar tek lidershipi i VV-së. Ai ka thënë se pret që ankesat e tij të adresohen me kujdes dhe në kohë.

Postimi i plotë:

Të dashur qytetarë- votues Është hera e parë që sot nuk kam marrë pjesë në seancën e Kuvendit që nga zgjedhja ime deputet në këtë përbërje.

Ka një sër faktorë që më ka shtyer të bëjë këtë veprim dhe në këtë kohë. Të gjitha i kam transmetuar tek lidershipi dhe pres që të adresohen me kujdes dhe në kohë.Ju falëmnderit për mirëkuptim për mospjesmarrjen sot.