Afronën e bën nuse madhështore kjo veshje

Kjo veshje Afronën e bën nuse madhështore.

Afrona Dika shumë herë e dëshmon që është meraklike e veshjeve të nuseve.

VIDEO:

Pasi që ka një përkushtim të madh në këtë drejtim, ajo shumë herë shfaqet me veshje të ndryshme, shkruan Kosovarja.

Këtë herë, me një rregullim perfekt në fytyrë dhe flokë gruaja e Bleros duke e veçantë.

Në imazhet e postuara ajo ka vendosur në shkrim interesant ku e ndjen veten si nuse për herë të dytë.

Për më shumë, shikojeni sa bukur duket.