January 21, 2021

Aktivisti i VV-së ka inicuar rast penal ndaj truprojave të Presidentit Thaçi

Aktivisti i Lëvizjes Vetëvendosje, Veron Hasani, dje gjatë konferencës së Presidentit, e quajri atë hajn.

Menjëherë pas kësaj reaguan truprojat e Presidentit Thaçi dhe policia, të cilët e goditën atë deri në gjakosje dhe e arrestuan.

VIDEO:

Veroni është liruar dhe ka iniciuar rast penal ndaj truprojave të presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi.

“Aktivisti i Vetëvendosjes është liruar nga ndalimi i panevojshëm nga Policia e Kosovës. Veroni ka hap rast penal kundër truprojave të presidentit Thaçi në Inspektoratin Policor të Kosovës”, ka shkruar avokati i tij, Tom Gashi.

Pëlqejeni faqen tonë në Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *