“Aleksandar Vuçiq po gënjen dhe po mashtron qytetarët e Serbisë”

Kompania United Group njoftoi se presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, nuk e tha të vërtetën kur foli për të drejtat televizive për të transmetuar Premier League, si dhe se oferta e saj për transmetim ishte 35 milionë euro.

“Aleksandar Vuçiq, i cili u zbulua dje si shefi strategjisë së Telekom Srbija dhe si dikush që mori pjesë në negociatat për blerjen e të drejtave për Premier League në anën e Telekom Srbija, kësaj here nuk po i drejtohemi presidentit të Serbisë, por një konkurrent në treg “, njoftoi kompania.

Plas skandali në Serbi - Telekom Srbija bleu 600 milionë euro të drejtat televizive të Premier Leagues për gjashtë sezone Plas skandali në Serbi – Telekom Srbija bleu 600 milionë euro të drejtat televizive të Premier Leagues për gjashtë sezone

VIDEO:

Kompania ftoi Aleksandar Vuçiqin për të zbuluar marrëveshjet dhe për të provuar pretendimet e tij se United Group “ofroi më shumë para në raundin e parë, por Telekom fitoi në raundin e dytë”, raporton n1.

Siç u tha, “qytetarët e Serbisë kështu do të binden nëse Vuçiq gënjen nëse merr pjesë në negociata, kështu që ai nuk i di numrat e saktë, ose ai me të vërtetë ka marrë pjesë dhe i di të gjitha detajet, por ai ende gënjen. Në të dy rastet, Aleksandar Vuçiq gënjeu dhe mashtroi të gjithë qytetarët e Serbisë”.

Theksojmë se Telekom Srbija ka blerë të drejtat televizive të ligës elitare angleze 600 milionë euro për gjashtë sezone.

Shtohet se edhe një kompani kaq e suksesshme si United Group, si një udhëheqës në telekomunikacionin dhe mediat në Evropën Juglindore, nuk mund të ofronte më shumë se 35 milionë euro në sezon për të drejtat e transmetimit të Premier League për tregun e ish-Jugosllavisë.

Ndryshe, Gjermania dhe Zvicra së bashku kanë paguar 45 milionë për gjashtë sezone. /Telegraf/

The post “Aleksandar Vuçiq po gënjen dhe po mashtron qytetarët e Serbisë” appeared first on Telegrafi.