Ambasadori britanik siguron se raportet me Kosovën janë të forta dhe nuk do të ndryshojnë

<!–

–>

VIDEO:

Abbott siguron se raportet me Kosovën janë të forta dhe nuk do të ndryshojnë.

Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë është takuar me ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar, Nicholas Abbott, i cili në konferencë për shtyp tha se raportet e forta me Kosovën nuk do të ndryshojnë.

Ndërsa kryetari i Komisionit, Haki Abazi, u shreh se kanë diskutuar për shtimin e bashkëpunimit ndërmjet dy vendeve.