Apel për ndihmë: 25 vjeçari nga Ferizaj vuan nga një sëmundje e rëndë, ka nevojë për ndihmën tuaj

<!–

–>

25 vjeçari nga Ferizaj vuan nga një sëmundje e rëndë, ka nevojë për ndihmën tuaj.

VIDEO:

25 vjeçari Shukri Krasniqi, vuan nga një sëmundje e rëndë në kurriz dhe për këtë shkak, familjarët e tij kanë nevojë për ndihmën e qytetarëve.

Për shërimin e tij nevojiten edhe 20 mijë euro pasi paratë e tjera i kanë siguruar familjarët. Operacioni i tij në total kushton 70 mijë euro.

I riu është baba i dy fëmijëve.

Familja e tij iu ka bërë thirrje njerëzve të vullnetit të mirë të ndihmojnë me aq sa kanë mundësi.