Arben Vitia dhe zëvendësministrja e Arsimit do të mbajnë konferencë për media

Arben Vitia

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, bashkë me zëvendësministren e Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Edona Maloku Bërdyna, do të mbajnë konferencë për media.

VIDEO:

Kjo konferencë vjen pas mbledhjes së sotme të Qeverisë së Kosovës ku po diskutohet për masat e reja anti-COVID.

Konferenca do të mbahet në ora 15:30.

Lajmi është bërë i ditur përmes njoftimit nga Zyra për Komunikim.