Arjan Konomi tregon një ngjarje rrëqethëse gjatë luftës në Kosovë, ja si e mban në mend Gani Gecin

opinionisti

Arjan Konomi, opinionisti i emisionit më të ndjekur në Shqipëri, “Përputhen” që në Top Chanel ishte mysafir këtë të diel në emisionin shumë të shikuar në Kosovë, Kojshia Show.

VIDEO:

Ai në këtë emision rrëfeu për kohën e luftës në Kosovë sa kishte punuar si gazetar për mediat italiane dhe se kishte bërë shkrimin e parë në një media ndërkombëtare për UÇK’në.

Gjatë kësaj kohe, sa kishte qëndruar në Kosovë, Konomi ka takuar shumë krerë të UÇK’së.

Ai tregon edhe për takimin e tij me Gani Gecin, për të cilin thotë se e ka shpëtuar me gjithë familje.

Për më shumë, shikoni nga minuta 55:00.

[embedded content]