Armend Muja: Arben Vitia ka përshpejtuar ardhjen e vaksinave

Deputeti i VV-së

VIDEO:

Deputeti i Vetëvendosjes, Armend Muja se ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia e ka përshpejtuar ardhjen e vaksinave.

E vërtetë është se z.Kurti dhe z.Vita e kanë prioritet menaxhimin e pandemisë. Vita e ka përshpejtuar ardhjen e vaksinave. Në qeverisjen e kaluar thanë se kanë nënshkruar kontratë me “Pfizer’, dhe pastaj doli se nuk është e vërtetë,” –  ka thënë ai për atv.