Atdheu tregon nëse ka bërë seks me Antonelën

Reality show

Emisionin e sotëm konkurrentë të Përputhen u janë përgjigjur pyetjeve të publikut.

VIDEO:

Pyetja më ngacmuese i ishte drejtuar Atdheut: A ke bërë seks me Antonelën?

Sapo pyetja u shfaq në ekran, u shoqërua me të qeshura nga konkurrentët.

Dhe përgjigja e Atdheut ishte: “Po jua them troç që jo”.