January 21, 2021

Avdullah Hoti pranoi detyrën

Avdullah Hoti e ka pranuar zyrtarisht detyrën e kryeministrit.

VIDEO:

Hoti që u zgjodh dje ka parakaluar para Gardës Ceremoniale krejt i vetëm, pasi në ceremoninë e pranim-dorëzimit të detyrës ashtu siç nuk ka ndodhur kurrë në Kosovë nuk ishte i pranishëm paraardhësi i tij Albin Kurti.

Këtë Kurti e ka bërë dje të ditur përmes një videoje, ku ndër të tjera i falenderoi qytetarët dhe foli për atë çka ka arritur qeveria e tij.

Pëlqejeni faqen tonë në Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *