Babadimri bën frajer: Reklama norvegjeze e Krishtlindjes në mbështetje të LBGTQI

Reklama

Një reklamë e re Krishtlindjesh në Norvegji, thotë se Babadimri ka bërë të dashur (djalë).

VIDEO:

Shërbimi postar norvegjez, Posten, në reklamën e re për Krishtlindjen e këtij viti e ka titulluar atë “Ëhen Harry Met Santa” (Kur Harry takon Santën), duke iu referuar filmit të famshëm ‘Ëhen Harry Met Sally’.

Drejtoresha e marketingut në shërbimit postar norvegjez, Monica Solberg ka thënë se 50 vjetorin e kompanisë duan ta shënojnë ‘në respekt të diversitetit të dashurisë’.

“Posten është një vend inkluziv ku ka diversitet të madh dhe ne deshtëm ta festojmë në këtë mënyrë 50 vjetorin tonë me këtë histori të bukur dashurie’, ka thënë ajo./Independent/

[embedded content]