Bëhen ‘zyrtarisht’ tre çifte në ‘BBV’?

BBV0

Në shtëpinë më të famshme në Shqipëri janë duke u shtuar pëlqimet në mes të dy gjinive.

VIDEO:

Pas krijimit të qiftit Donald dhe Beatrix, duket që së shpejti do të ketë edhe një çift të ri.

Einxhel dhe Dj Dagz duket se po japin shenjat e para për një lidhje romantike mes tyre.

Mbrëmë ata kanë fjetur me duart e bashkuara.