Besnik Bislimi i çon në Komision dosjet që i mori në Bruksel, dhe atë që ia dorëzoi Qeveria

Zëvendëskryeministri

Zëvendëskryeministri i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog, Besnik Bislimi është duke raportuar në Komisionin për Punë të Jashtme dhe Diasporë për vizitën në Bruksel.

VIDEO:

Bislimi ka sjellë me vete dosjet që ai thotë se i ka marrë me vete në Bruksel gjatë takimit informues për dialogun me Lajçakun.

Bislimi po ashtu ka prezantuar edhe një dosje të dytë që thotë se ka dikund 200-300 faqe e të cilën thotë se ia ka dorëzuar Lajçaku rreth procesit të dialogut. Ai po ashtu ka prezantuar edhe dosjen rreth procesit të dialogut që ia ka dorëzuar Qeveria e kaluar.

Bislimi ka thënë se kjo dosje nuk përmban asgjë konkrete.

“Kjo është dosja e dokumenteve që i kam marrë me vete në Bruksel vetëm për takim informues. Kjo është dosja që më është dhënë nga Lajçak në fillim të takimit, ka dikund 200-300 faqe. Kjo është dosja që na është dorëzua nga Qeveria për krejt procesin e dialogut. Aty nuk ka asgjë konkrete. Vetëm se thuhet jemi taku, me këtë aeroplan jemi kthy, takimi ka qenë i mirë. Nuk ka në substancë asgjë”, u shpreh Bislimi ndër të tjera në Komision.