Beyonce vijon të jetë në qendër të vëmendjes teksa reklamon veshjet latex dhe thekson të pasmet (Fotot)

veshjet latex

39-vjeçarja vazhdon të realizojë fotosesione për koleksionin e ri të Adidas dhe vëmëndjen e morën format e saj trupore.

VIDEO:

“Adidas x Ivy Park” quhet koleksioni dhe modelja kryesore është Beyonce.

Ajo reklamon veshjet latex, me ngjyra toke, xhupat e trashë blu dhe të bardhë. Dallohet kontrasti midis body-t, ku ajp ekspozon kofshët dhe shallit të trashë apo kapuçit të ngrohtë.