Bislimi i dorëzon raport Konjufcës për marrëveshjet e dala nga dialogu me Serbinë

<!–

–>

VIDEO:

Zëvendëskryeministri i Kosovës Besnik Bislimi, në emër të kryeministrit Albin Kurti, i ka dorëzuar kryetarit të Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca, një raport për zbatimin e marrëveshjeve të dala nga dialogu me Serbinë.

Klankosova. tv e ka siguruar këtë raport ku jepen detaje të hollësishme për (mos)zbatimin e këtyre marrëveshjeve.

Më poshtë mund ta lexoni raportin:

Raporti mbi arritjet dhe sfidat në zbatimin e Marrëveshjes së Brukselit (1)