Black Friday me shumë ZBRITJE në Interex!

Fjalën ZBRITJE më së shumti keni rastisë me pa dhe me dëgju ku tjetër pos në rrjetin e marketeve Interex!

Andaj për të njohurën “E premtja e zezë” Interex ka përgatitë një ofertë të posaçme me çmime shumë të volitshme!

VIDEO:

Oferta për Black Friday fillon më 26 deri më 28 nëntor dhe përfshin zbritje në produkte ushqimore, shtëpiake, të modës etj.

Me një fjalë kjo fundjavë ndryshe e themi që do të jetë një fundjavë me shumë zbritje në të gjitha pikat e Interex.

The post Black Friday me shumë ZBRITJE në Interex! appeared first on Telegrafi.