Black Friday merr kuptim vetëm në Asa Medical Aesthetics

Kujt nuk i pëlqen një lëkurë e kuruar, e shëndetshme dhe me vitalitet?

Kush nuk dëshiron të rregullojë tipare të ndryshme në fytyrë të cilat janë dalluese por nuk janë në harmoninë dhe proporcionin që ne duam?

Të gjithë kemi provuar trajtime nga më të ndryshmet dhe më të kushtueshmet për të zhdukur aknet që kaq shumë na shqetësojnë, por kemi zbuluar se paratë nuk mjaftojnë?

VIDEO:

Të gjitha përgjigjet për pyetjet e mësipërme mund ti zbuloni në Asa Medical Aesthetics, e cila është ndër klinikat më prestigjioze me profil mjekësor ku ofrohen të gjitha shërbimet dermoestetike si:

1- Filler (acid hialuronik),
2- Botox,
3- Plasma,
4- Mesoterapi,
5- Trajtime estetike për problematika dhe tipologji të ndryshme të lëkurës, me pajisje të sofistikuara, por edhe manualisht,
6- Fizioterapi (për grupmosha të ndryshme dhe të gjitha problematikat në trup dhe fytyrë me pajisje teknologjike dhe manualisht, zgjidhje definitive!

Kujdesi për lëkurën, për pamjen e jashtme për pritshmëritë që kemi dhe ato që duam të ndryshojmë është një domosdoshmëri për të dyja gjinitë.

Për këtë arsye Asa ju ofron kategori të ndryshme shërbimesh estetike, dermatologjike dhe jo vetëm.
Secili prej jush mund të gjejë vetën për shërbimin që dëshiron ti kryejë vetës apo t’i ofrojë një të afërmi.

Këtë Black Friday ASA Medical Aesthetics ofron ULJE dhe paketa nga më të ndryshmet, ku mund të përfitoni për të marrë shërbimin e dëshiruar.

Përse në ASA? Sepse është e vetmja klinike ku është ndërthurur një staf i kualifikuar i fushës së mjekësisë, produkte të sigurta dhe të çertifikuara nga kontrollet më të rrepta të sigurisë, ambient mikëpritës dhe komod dhe çmimet më konkurruese dhe të përballueshme nga të gjithë.

Sepse kualiteti, profesionalizmi, zgjidhja për mirëqenien e lëkurës suaj gjenden vetëm në këtë klinike!

Rezervoni takimin tuaj në nr kontaktues:
+38349293747

The post Black Friday merr kuptim vetëm në Asa Medical Aesthetics appeared first on Telegrafi.