Bleja prindërve me fol n’Viber me familjarë – telefoni Samsung Galaxy A03 me zbritje 99.50 EURO!

VËMENDJE: Telegrafi Deals për Black Friday i mbështet partnerët e vet me promovimin e ofertave që kanë zbritje të jashtëzakonshme dhe janë në interes të lexuesve tanë!

Të gjithë ju keni gjyshërit apo prindërit të cilët veçse janë mësuar të adaptohen me trendet teknologjike dhe t’i përdorin telefonat e mençur për të kontaktuar përmes Viber-i me familjarët anë e mbanë Kosovës e diasporës!

Por nëse veç ka ardhur koha që gjyshërit apo prindërit tuaj ta ndërrojnë telefonin për shkak të bllokimit të tepërt apo kualiteti të dobët të kamerës, atëherë si asnjëherë më parë e keni mundësinë të përfitoni nga një zbritje!

VIDEO:

Gjirafa50 sjell për Black Friday telefonin e mençur Samsung Galaxy A03 me 3GB RAM dhe 32GB hapësirë me një zbritje prej 99 EUROVE!

Thënë më thjesht, komunikimi me Viber e ruajtja e fotografive familjarëve do t’ju kushtojë vetëm 99.50 euro duke e blerë këtë telefon që mundësohet edhe përmes 12 kësteve.

The post Bleja prindërve me fol n’Viber me familjarë – telefoni Samsung Galaxy A03 me zbritje 99.50 EURO! appeared first on Telegrafi.