Blerona del me fustan shumë të shkurtët në kafe

Blerona Zeqiri e veshur shumë shkurt në kafiteri.

Prezantuesja Blerona Zeqiri, ka mbledhur rreth vetës mijëra ndjekës në rrjete sociale.

VIDEO:

Ajo, poston foto në Instagram dhe kështu arrin të tërheqë vëmendjen e masës që e ndjek, shkruan “Kosovarja”.

Në mesin e shumë fotove, është edhe kjo, ku Blerona shfaqet nga një kafiteri, e veshur me këtë fustan tejet të shkurtër.

Me linjat e reja, edhe fustanet e shkurtër po i rrijnë shumë mirë prezantueses simpatike, Blerona Zeqiri, që prej vitesh është pjesë e botës së televizionit.

Blerona, është në transmetim vetëm të dielave, në programin “1 kafe prej shpisë”, ku realizon intervista me të njohur.