Britney Spears mohon deklaratat e motrës së saj, Jamie Lynn: Ndaloi gënjeshtrat e çmendura vetëm për të shitur librin

Gjërat po bëhen edhe më toksike mes motrave Spears.

Britney Spears mohoi se i kishte mbajtur ndonjëherë një thikë kundwr motrës së saj më të vogël, Jamie Lynn Spears, pasi ajo bëri akuzën në një intervistë televizive ndërsa publikonte librin e saj të ardhshëm.

“Unë kurrë nuk kam qenë rreth jush me thikë ose do të mendoja ndonjëherë të bëja një gjë të tillë !!!”, tha Britney në një deklaratë të postuar në Twitter të premten (14 janar).

VIDEO:

Foto: Getty Images

Britney më pas i tha Jamie Lynn, 30 vjeç, që të ndalonte së thëni “gënjeshtra të çmendura” vetëm për të shitur librin e saj “Things I Should Have Said”.

“Tani dhe vetëm tani e di që vetëm një llum do të sajonte gjëra të tilla për dikë…. Unë në fakt jam shumë e hutuar që e shpik atë sepse sinqerisht kjo nuk je ti”, tha tutje këngëtarja.

Foto: Getty Images

Jamie Lynn pohoi në një intervistë me ABC News në fillim të kësaj jave se Britney i mbylli një herë në një dhomë ndërsa tundte një thikë. Ajo nuk ka treguar se kur ka ndodhur ngjarja e supozuar.

“Është e rëndësishme të mbani mend se unë isha fëmijë në atë moment,” tha Jamie Lynn, shkruan Page Six.

“Isha e trembur. Kjo ishte një përvojë që kisha, por gjithashtu kisha frikë të thoja diçka, sepse nuk doja të mërzitja askënd dhe asgjë”, tha ajo.

Foto: Getty Images

Jamie Lynn gjithashtu pohoi në intervistë se ajo e ndihmoi të lironte motrën e saj nga kujdestaria, megjithëse Britney më parë tha se ylli i “Sweet Magnolias” se ajo nuk bëri kurrë asgjë.

Ylli i popit kritikoi motrën e saj të enjten për komentet e saj gjatë intervistës, duke postuar në Twitter se Jamie Lynn po gënjeu për marrëdhënien e tyre për të shitur librin e saj.

Por Jamie Lynn këmbënguli se libir ka të bëjë me përvojat e saj të jetës dhe jo të motrës së saj. Ajo gjithashtu kërkoi paqe mes tyre, megjithëse duket se Britney nuk ka ndërmend ta bëjë këtë. /Telegrafi/

The post Britney Spears mohon deklaratat e motrës së saj, Jamie Lynn: Ndaloi gënjeshtrat e çmendura vetëm për të shitur librin appeared first on Telegrafi.