Bufat e lezetshëm festiv vijnë me ofertë të limituar nga Top Shop Kosova

VËMENDJE: Telegrafi Deals për Black Friday i mbështet partnerët e vet me promovimin e ofertave që kanë zbritje të jashtëzakonshme dhe janë në interes të lexuesve tanë!

Ke nevojë për një ngrohtësi shpirtërore, por edhe një qetësi duke mos ia kërkuar askujt një përqafim pas një ditë të lodhshme?

Atëherë kemi një gjetur një zgjidhje, ai është ‘Bufi ekspresiv’, i cili është i gatshëm gjithmonë të ofrojë shoqëri.

Ai i mbushur me fibra Wellsleep të cilët të ndihmojnë të biesh në gjumë më shpejt dhe të flesh më gjatë. Më të bukur çdo gjë e bën dizajni me motive të festave të fundvitit, që mund të konsiderohet dhuratë simpatike për këdo, nuk ka rëndësi mosha.

VIDEO:

Ky buf ekspresiv është edhe më unik pasi ka një buton, që pasi ta shtypeni ai fillon të këndojë këngën “Jingle Bells”. Ai vjen në dy madhësi:

BUFI EKSPRESIV XMASS 3NË1 & BUFI EKSPRESIV XMASS MINI

Bufi ekspresiv vjen me një edicion shumë të veçantë dhe të limituar: Xmass 3në1 Secili buf i mbushur me fibra Wellsleep, ka 33cm lartësi dhe një batanije 130x180cm. Ka një dizajn me motive të festave të fundvitit dhe është një dhuratë simpatike për këdo – fëmijë apo i rritur – që nuk ka frikë t’i përqafojë ndjenjat dhe t’i ndajë me të tjerët. Ky buf është edhe më unik, sepse ka një buton, të cilin pasi e shtypni, këndon këngën “Jingle Bells”. Në dispozicion në dy forma: Merry dhe Jolly. Zgjedhni të preferuarin tuaj apo të dytë!


Ndryshe nga versioni Xmass, Bufi Ekspresiv Xmass Mini vjen me lartësi 16 centimetra. Gjithashtu edhe versioni Xmass Mini vjen në dy forma gjithashtu Merry dhe Jolly, por pa batanije.


BUFI EKSPRESIV FAMILY 3NË1 & BUFI EKSPRESIV FAMILY MINI

Bufi ekspresiv vjen me një edicion shumë special – Family 3në1! Ky buf është një dhuratë simpatike për këdo – fëmijë apo i rritur – që nuk ka frikë t’i përqafojë ndjenjat dhe t’i ndajë me të tjerët. Secili buf i mbushur me fibra Wellsleep, ka 33cm lartësi dhe një batanije 130x180cm. Është në dispozicion në 6 forma të ndryshme: gjyshi, gjyshja, nëna, babi, motra dhe vëllau. Zgjedhni të preferuarin tuaj apo komplet familjen e bufave, sepse familja duhet të qëndrojë e bashkuar, apo jo?


Ndryshe nga versioni Family 3në1, Bufi Ekspresiv Family mini vjen me lartësi 16 centimetra. Gjithashtu edhe versioni Xmass Mini vjen në dy forma gjithashtu Merry dhe Jolly, por pa batanije.

The post Bufat e lezetshëm festiv vijnë me ofertë të limituar nga Top Shop Kosova appeared first on Telegrafi.