“Bujrum me Air Albanian në portën e hapur të qiellit të Kukësit”, Rama publikon çmimet: Kukës-Cyrih 12 euro!

Kryeministri

Kryeministri Edi Rama ka dhënë një lajm të mirë për të gjithë ata që duan të bëjnë pushimet në Stamboll apo Zyrih.

VIDEO:

Ai shkruan se çmimet në këto vende janë vetëm 12 euro.

Kreu i qeverisë u drejtohet të gjithë personave që thanë se aeroporti i Kukësit ishte vetëm për fushatën e zgjedhjeve të 25 prillit, duke thënë se nuk mund të shprehet në mënyrë tjetër vetëm t’u urojë “bujrum me Air Albanian në portën e hapur të qiellit të Kukësit”

“Se ç’ishin ca miq që thoshin Aeroporti Ndërkombëtar i Kukësit ishte sa për fushatë, po unë s’bëj asgjë sa për fushatë dhe çfarë bëj e them e çfarë them e bëj, kështu që bujrum me Air Albanian në portën e hapur të qiellit të Kukësit

Po nuk mbaron me kaq, lajme të tjera nga ky front së shpejti

*** 1€ + taksat domethënë:

Kukës – Zyrih 12 EUR,
Zyrih – Kukës 28.66 EUR,
Kukës – Stamboll 12 EUR,
Stamboll – Kukës 23 EUR”, shkruan Rama