“Bukën e sotit, mos e le për nesër”

Me moton “Bukën e sotit, mos e le për nesër” edhe këtë vit Buka Bakery vjen me kampanjën e Ditëve të Bukës, ku çdo ditë nga 15 – 28 shkurt do t’i gjeni në ofertë llojet e bukëve më të shijshme dhe më të shëndetshme të Buka Bakery.

Bukët e dobishme, në ditët e zakonshme është qëllimi që Buka Bakery mbështetet që të arrijë për çdo konsumtorë.

Bukë spelt: Ky produkt ka një mori të mirash, është i pasur me fibra dhe proteina, ulë presionin e gjakut, tretje më e mirë e ushqimit, rreziku i zvogëluar i diabetit.

Bukë me arra: Është produkt me sasi të lartë të acideve yndyrore të shëndetshme omega-3.

VIDEO:

Përmbajtja e arrave mund të ndihmojë në uljen e kolesterolit LDL (“të keq”), por gjithashtu në uljen e kolesterolit tuaj në përgjithësi. Kolesteroli mund të formojë pllaka brenda arterieve tuaja, por ngrënia e arrave mund të ndihmojë në mbajtjen e shëndetshme të mureve të arterieve tuaja.

Bukë fitnesi: Produkt i pasur me antioksidantë, vitamina dhe minerale. Për më tepër, ky produkt të bën të ndihesh i ngopur shpejt dhe ndihmon në rënien në peshë. Ndihmon në shëndetin e kockave dhe mban larg sëmundjet kardiake.

Bukë malësia e vogël: Për shkak të pjesëmarrjes së madhe të manganit në këto produkte ndikon në përmirësimin e punës së sistemit nervor dhe mbron nga ndikimi i dëmshëm i radikaleve në organizmin e njeriut. Duke pasur parasysh që edhe kalciumi është njëri ndër përbërësit, mund të themi që ndikon në punën e sistemit tonë të muskujve.

Baget white/brown: Gjithmonë e preferuarja e françezëve, mund ta gjeni në Buka Bakery me vetitë të larta në proteina dhe minerale.

Bukë e pjekur dy here: Ky produkt rekomandohet për diabetikët, ku zvogëlon rrezikun e diabetit të tipit 2, duke ulur nivelet e sheqerit në gjak dhe duke përmirësuar sekretimin e insulinës.

Bukë volkanbrot: Ky produkt është burim i shkëlqyeshëm i mineraleve si manganit, selenit, fosforit, magnezit, zinkut dhe kaliumit. Është i pasur me burime të albuminave dhe të kompleksit të vitaminave B. Për shkak të përmbajtjes ky produkt pos që është i përshtatshëm për personat me diabet ndihmon në ruajtjen e nivelit të kolesterinës dhe sheqerit dhe rregullon punën e zorrëve të njeriut.

Këto bukë në ofertë mund t’i gjeni në pikat Buka Bakery. Prandaj bukët e shëndetshme të Buka Bakery, mos i leni për nesër. Ejani dhe na vizitoni.

Me plot dashni,
Buka Bakery

The post “Bukën e sotit, mos e le për nesër” appeared first on Telegrafi.