Burri nga Shtimja ia djeg veturën gruas me të cilën kishte lidhje jashtëmartesore

VIDEO

Dy vetura të tipit Mercedes janë djegur dje në Prishtinë. Ky akt dyshohet se u bë nga një i dyshuar, i cili dogji veturën e gruas me të cilën kishte lidhje jashtëmartesore.

VIDEO:

Sipas policisë, është arrestuar i dyshuari, derisa përpos dëmeve materiale nuk ka pasur të lënduar.

Sipas ATV-së mes të dyshuarit dhe palës së dëmtuar ka pasur edhe një lëndë në gjykatë.