Çfarë do të jepnin banorët e Big Brother për të pasur telefonin?

Big brother vip

Teksa po qëndronin në oborr Iliri i drejton pyetjen banorëve se çfarë do të jepnin ata për të pasur telefonin.

VIDEO:

Shumë nga banorët thanë se nuk i mungon aspak përdorimi i telefonit dhe se ndihen shumë mirë pa të.

Ishte e vetmja Sarah që tha se i duhej pasi e ka edhe si punë rrjetin social “Instagram”.

Duket se banorët po e shijojnë shumë qëndrimin në shtëpinë e “Big Brother” edhe pa pasur telefonin.