Dega e LDK-së në Pejë del me deklaratë për zhvillimet e fundit në parti

Kryesia e LDK-së

Kryesia e LDK-së në Pejë, ka mbajtur gjatë ditës së djeshme një takim të rregullt në të cilin kanë diskutuar në lidhje me rezultatin e zgjedhjeve të 14 shkurti dhe riorganizimin e partisë.

VIDEO:

E nënshkruar nga kryetari i kësaj dege dhe kryetari i Pejës, Gazmend Muhaxheri theksohet se kryesia e kësaj dege e mbështet vendimin e partisë për zgjedhje të parakohshme partiake.

Deklarata e plotë: