Deklaratë bombastike nga Beatrix: Nëse do isha jashtë nuk do lidhesha kurrë me Donaldin

Ka vetëm pak ditë në shtëpinë e “Big Brother VIP”, por Big Mama është ambientuar mjaft mirë dhe e kanë pritur mirë banorët e tjerë.

Së fundmi, teksa bisedonte me Beatrix në lidhje me romancën e kësaj të fundit me Donaldin, ajo i tha se “mendon se nuk duhej të ishe nxituar”.

VIDEO:

Nga ana tjetër Beatrix replikoi duke thënë se nëse kjo marrëdhënie do të ishte krijuar jashtë, do të ishe më shumë e rezervuar dhe mbase nuk do të kishte lejuar kurrë të ndodhte.

“Këtu është një realitet tjetër, jashtë ti ke mundësinë ta mendosh veprimin tënd ndërsa këtu ngjarjet ndodhin kaq shpejt sa ti nuk e mendon dot aq gjatë”, tha ajo.

Big Mama e këshilloi këngëtaren që të ndiqte zemrën dhe se në një shoqëri si e jona “çudia më e madhe zgjat vetëm tri ditë”.