Demtohen varrezat në Meje, familjarët i fajësojnë qeveritë e pasluftës

Gjakovë

Disa varreza në kompleksin memorial në Mejë të Gjakovës, kanë filluar të dëmtohen ditëve të fundit.

VIDEO:

Për këtë gjë, familjarët e 376 të vrarëve po i fajësojnë qeveritë e pasluftës.

Sipas tyre, të gjitha punët në kompleks u bënë shkel e shko dhe pa mbikëqyrje.

Nga Agjensioni i Memorialeve kanë thënë se varrezat do të rregullohen javën që vjen; ndërsa i tërë projekti pritet që të finalizohet në muajin qershor.

[embedded content]