Detaje nga aksidenti në Fushë Kosovë, këmbësori ishte…

LAJMI I FUNDIT

Një veturë ka goditur një këmbësorë i cili është në gjende të rënd.

VIDEO:

Aksidenti ka ndodhur para gjysmë ore në Fushë Kosovë. Sipas dëshmitarit, viktima është pa vetëdije dhe me gjakderdhje.

“Është rrezik për jetë”, ka thënë dëshmitari.

Ndërkohë, përveç policisë në vendin e ngjarjes kanë arritur edhe ekipet mjekësore, të cilët ia kanë dhënë ndihmën e parë dhe e kanë dërguar në QKMF për trajtim të mëtutjeshëm.