Dobësitë më të mëdha të shenjës së Shigjetarit, sipas një astrologu

Nëse e festoni ditëlindjen tuaj përafërsisht midis 22 nëntorit dhe 21 dhjetorit, kjo ju bën një Shigjetar – një nga shenjat më të lira dhe me fat të zodiakut.

Por pjesa e mirë klasike e Shigjetarit mund të ketë një anë të errët, pasi këto shenja zjarri janë të njohur si persona që mendojnë se i dinë të gjitha.

Shigjetarët kozmikë kanë sigurisht tipare të panumërta të admirueshme të personalitetit, por të qenit i vetëdijshëm për dobësitë më të mëdha të shenjave të zodiakut të Shigjetarit është një pjesë e rëndësishme për ta njohur këtë shenjë në një mënyrë më realiste.

VIDEO:

Shigjetarët janë shenjat e ndryshueshme të zjarrit të zodiakut, gjë që i bën ata aventurier të pasionuar, të cilët janë gjithmonë të hapur për të provuar gjëra të reja.

Megjithatë, epshi i tyre i vazhdueshëm për dije, gjithashtu mund t’i bëjë ata lehtësisht të mërzitshëm, të padurueshëm dhe madje edhe pak të pakujdesshëm ndaj ndjenjave të njerëzve të tjerë. Por, çdo shenjë e zodiakut ka dobësi dhe pika të forta unike dhe asnjëra nuk është më e mirë apo më e keqe se tjetra.

Përveç kësaj, tabelat tona të lindjes përmbajnë të 12 shenjat – kështu që edhe nëse nuk kemi ndonjë pikë apo planet kryesor në Shigjetar, cilësitë e tij zodiakale janë ende të rëndësishme për përbërjen tonë astrologjike.

Pavarësisht nëse jeni vetë një Shigjetar, pëlqeni një të tillë, ose thjesht dëshironi të mësoni më shumë për shenjat e ndryshme të zodiakut, është e nevojshme të kuptoni dobësitë më të mëdha të shenjave të zodiakut të Shigjetarit, sepse sapo të njihni të keqen, do ta vlerësoni të mirën edhe më shumë:

  • Mund të duken si të pakujdesshëm

  • Janë marrës të mëdhenj të rrezikut

  • Mund të jenë gjykues

  • Luftojnë me përkushtimin

  • Ikin nga problemet e tyre

  • Mërziten lehtë

  • Janë të prirur për ekzagjerim

  • Mund të adhurues të tepërt të festave

/Telegrafi/

The post Dobësitë më të mëdha të shenjës së Shigjetarit, sipas një astrologu appeared first on Telegrafi.