Dogana sekuestron mbi 500 litra pije alkoolike dhe rreth 2000 litra pije joalkoolike

Njoftimi

Dogana e Kosovë pas një hetimi disa ditor ka arritur që të sekuestrojë sasi të konsiderueshme të pijeve alkoolike dhe jo alkoolike si dhe parave të falsifikuara në rajonin e Perendimit.

VIDEO:

Operacioni ka filluar sot rreth orës 13:00 në Rogovë të Hasit dhe në Xërxë.

Objekt kontrolli kanë qenë 10 lokacione të dyshimta për prezencë të mallrave pa mbulesë.

Siç thuhet në njoftim, mallrat e sekustruara janë pije alkoolike të  llojeve të ndryshme si: Jack Daniels, Jagermeister, Smirnof, Ballantimes, Gordon’s, Vodka , birra  dhe verëra te ndryshme si dhe nje sasi e konsiderueshme  e pijeve jo alkoolike.

Derisa gjatë kontrollimi janë hasur në para falsikuara, respektivisht monedha.  Rasti i parave ë falsifikura i eshtë dorëzuar Policisë së Kosovës për procedura të metutjeshme hetimore.