Dolën çift nga ‘Përputhen+40’, ja çfarë po ndodh mes Ilirit dhe Gilbertës

Iliri dhe Gilberta

Iliri dhe Gilberta u bën çifti i parë në “Për’puthen 40+”.

VIDEO:

Dyshja po vazhdojnë raportin e mirë edhe jashtë programit, duke u kujdesur të befasojnë njëri-tjetrit në mënyra të ndryshme.

Së fundmi, Iliri e dërgoi Gilbertën në vendlindjen e tij.

Nga atje Gilberta ka publikuar një imazh në të cilën u shfaqen të lumtur dhe të dashuruar.