Donaldi i tha të vazhdojë vetëm, Beatrix e puth atë

Beatrix

Donaldi dhe Beatrix, mbrëmë kishin debat në transmetim live i cili edhe i shtonte dyshimet se dyshja veçse janë ftohur, mbase edhe po shkojnë drejt ndarjes.

VIDEO:

U bë bujë ndarja e tyre ku Donaldi i tha Beatrixit “Mendoj se ti ke nevojë të rrish vetëm”, në një formë duke kërkuar ndarje nga ajo.

Por sot ata kanë vepruar ndryshe. Në një video ata shihen duke u puthur.