Drejtori i AVONET-it bashkë me përfaqësuesit e KFOR-it vizituan vendin, ku parashihet të jetë parku në Bondsteel

Drejtori i AVONET

Drejtori ekzekutiv i rrjetit të OJQ-ve, AVONET, Kenan Gashi së bashku me përfaqësuesit e KFOR-it kanë vizituar hapsirën, zëvendës-komandantin e Kampit “Bondsteel”, Matthew Strasser dhe zv. komandantin e LMT në Ferizaj kanë vizituar një pjesë të këtij kampi ku pritet të bëhet parku.

VIDEO:

Gashi përmes facebook ka njoftuar që projekti pritet të fillojë së shpejti, derisa shtoi se gjatë vizitës së sotme shikuan mundësitë se si do të zhvillohet detajisht projekti, shkruan Ballkani.info.

Postimi: