Dritan Abazoviq vaksinohet kundër Covid-19

zëvendëskryeministri

Sot, zëvendëskryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq mori vaksinën kundër COVID-19, AstraZeneca.

VIDEO:

Abazoviq tha se ai u vaksinua në mënyrë që të inkurajojë vaksinimin masiv në Mal të Zi.

Ai tha se të gjithë duhet të vaksinohen dhe se kjo është mënyra e vetme për të ruajtur shëndetin dhe ekonominë.

“Shpresoj që bota ta mposht virusin COVID-19”, tha Abazoviq.