E dhimbshme, artisja e njohur që vdiq në moshë të re, la pas djalin e saj të vogël

Ajo cilësohej si njëra nga personat më pozitive e ekranit.

Ndarja nga jeta e artistes Hueyda El Saied i ka trishtuar të gjithë. Një humbje e parakohshme dhe e papritur.

VIDEO:

Mirëpo sot në mendimet e të gjithëve është edhe djali i saj, Gabrieli, i cili do të rritet tashmë pa nënën e tij. Veçanërisht nënat janë përlotur nga fakti se Gabriel nuk do të rritet me mamanë e tij e ajo nuk mundi ta shohë teksa hedh çdo hap drejt jetës.

Ndërsa shqetësimi është për djalin, Hueydës vitet e fundit, fati i rezervoi dashurinë më të madhe të jetës, Thierryn i cili u kthye në një baba për djalin e saj.

Gjatë vitit kur ajo ka qenë sëmurë dhe kurohej, përveçse u martuan, Thierry u bë ligjërisht dhe babai i Gabrielit.
Në korrik të këtij viti, Hueyda El Saied njoftoi përmes një fotoje të djalit dhe bashkëshortit të saj, se ky i fundit tashmë gëzonte atësinë e të birit.

“Babe e bir… Duart me te bukura ne bote per mua.