E ndikuar nga kanabisi, një nënë po filmonte veten në Snapchat derisa po voziste me shpejtësi rreth 140 km/h – këto janë pasojat

Një mama që u përplas me një forcë të tillë të motorit të saj të VW Golf fluturoi jashtë nga makina është kursyer nga burgu për shkak të ndikimit tek fëmijët e saj.

Sipas medieve të huaja, përcjell Telegrafi, Crystal Ward, 27 vjeç, u ndalua të voziste kur ajo shkoi me shpejtësi përgjatë një autostrade në Angli, e ndikuar nga kanabisi dhe duke përdorur Snapchat në timon.

VIDEO:

Ajo u përplas me rreth 140 kilometra në orë në një autostradë afër Sale, Manchester i Madh dhe u hodh nga makina sepse nuk kishte veshur rrip sigurimi.

Ward pësoi dëmtime të shtyllës kurrizore dhe Hamzah Ahmed, babai i njërit prej tre fëmijëve të saj, ishte bllokuar në automjet.

Kur mbërriti policia, ajo ishte katër herë “mbi kufirin për kanabis” dhe shpejt mësuan se po vuante një ndalim 40-mujor për një dënim të mëparshëm për ngasje “në gjendje droge”.

Ward qau ndërsa asaj iu dha një dënim me burg me kusht për 12 muaj pasi tha se fëmijët e saj do të preken nga një burgosje e saj. /Telegrafi/

The post E ndikuar nga kanabisi, një nënë po filmonte veten në Snapchat derisa po voziste me shpejtësi rreth 140 km/h – këto janë pasojat appeared first on Telegrafi.