E pranon më në fund Jasmina: Jam dashuruar në këtë mashkull

Afrimiteti mes Jasminës dhe Andit është vënë re që kur Jasmina u bë pjesë e programit.

Midis dy konkurentëve nuk kanë munguar as puthjet. Në “Për’puthen Prime” të javës së kaluar, para se të diskutonte me Mevlanin, Jasmina çohet dhe papritur puth Andin.

VIDEO:

Ndërsa ishte Andi që i dhuroi puthjen në buzë dhe më pas një orë me rërë Jasminës.

Sot, në një story në Instagram teksa tregonte disa produkte, Jasmina shkruan “Ngaqë u dashurova, kam harruar ta ndaj me ju, sorry”.

Mbetet për t’u parë në vazhdim sa e vërtetë është kjo deklaratë e saj dhe nëse çifti do të dalë i përputhur nga emisioni.