E tmerrshme! Disa të rinj kosovarë tentojnë ta shkelin një qen me veturë, vetëm për t’u argëtuar

VIDEO

Para rreth dy orësh, një video është publikuar në rrjete sociale ku një veturë kalon ishullin në mes të rrugës në mënyrë të çuditshme.

VIDEO:

Krejt kjo, për t’i shkuar pas një qeni të vogël dhe duke tentuar për ta shtypur.

Një qytetar e ka dërguar videon, duke u shprehur i shqetësuar.

Siç edhe shihet, vetura e kalon ishullin e rrugës dhe mundohet ta godas qenin.

Sidoqoftë, vlen të kujtohet një rast i para një viti, ku disa të rinj mitrovicas kishin djegur një qen për së gjalli.