Elita mahnitë me barkun ‘petë’ pas lindjes

Elita Rudi

Elita Rudi është një ndër emrat më të dalluar në mediat rozë.

VIDEO:

Ajo në shumë aspekte kalon në lajm, përmes pozave të shumta që publikon.

Duke qenë një femër e dalluar, në çdo imazh duket bukur dhe e veçantë.

Këtë herë, në imazhin e postuar duke reklamuar barkun shihet që ajo ka arritur format perfekte menjëherë pas lindjes.

Për më shumë, shikojeni.