Eurovision këtë vit do të ketë numër të kufizuar të audiencës

2021


Këtë vit, Eurovisioni në Rotterdam do të ketë pjesëmarrës në numër të kufizuar.

VIDEO:

E gjithë kjo shkaku i pandemisë dhe masave ndaj Covid-19.

Organizatorët e Eurovision kishin thënë në shkurt se do të kishte disa ngjarje të distancuara nga shoqëria, por nuk specifikuan nëse do të lejohej një audiencë e drejtpërdrejtë.

Performancat do të jepen nga 39 vende pjesëmarrëse dhe fansat do të duhet të kenë testin që kanë rezoltuar negativ tpër të marrë pjesë.