Fation Kuqari nuk përmbahet, shpërthen keq ndaj Sindit, ” Shkatërrim nervash…”

Ish-konkurrenti

Ish-konkurrenti i “Përputhen”, Fation Kuqari ka shpërthyer keq ndaj Sindit.

VIDEO:

Ai ka publikuar një foto të Sindit, mbi të cilën ka vendosur një emoji të madh në fytyrë.

Fationi ka shkruar se Sindi i duket shumë antipatike dhe i vjen të thyejë televizorin kur e sheh.

“Booo nëse do e thyej TV, i vetmi person do të jetë për këtë… Shkatërrim nervash. Ndjesë të gjithëve se s’doja të reagoja fare, po shumë antipatike”, ka shkruar ai.