Fushë Kosovë, shkelet një person afër Stacionit të Policisë

LAJMI I FUNDIT

VIDEO:

Gjatë ditës së sotshme, një person në rrugën “Nëna Terezë” në Fushë Kosovë, është shkelur nga një veturë.

Policia ka dal në vendin e ngjarjes dhe po e heton rastin. Ende nuk dihet gjendja shëndetësore e personit të lënduar.